Hold de firbeinte medlemmene av familien trygge

Et kjæledyr gjør livet ditt rikere. Allikevel kan det kan være en utfordring å vite hvor de befinner seg til enhver tid. Hunder går løse i skogen, katter nattevandrer, hester kan slite seg og dyrene kan lett komme seg over gjerdet. Én ting som er felles for dyreeiere er at vi vil gjøre alt vi kan for å beskytte dyrene vi er glad i. Ikke ta sjanser med tryggheten til din firbeinte venn, la oss hjelpe deg med å beskytte noe av det som betyr mest for deg. Med GPS sporing av dyr fra iTracker.no vil du alltid vite hvor dyret ditt befinner seg.

Sikre ditt husdyr med Geofence

Uansett hvordan dyr du vil verne om, så kan en sporingsenhet fra iTracker.no hjelpe deg. Med GPS sporing av dyr får du oversikt over dyrets posisjon og hvor det ferdes. Som en ekstra trygghet kan du sette opp et Geofence (elektronisk gjerde) rundt området det er trygt for dyret å ferdes i. Dersom dyret går utenfor dette området vil du umiddelbart få et varsel på SMS eller e-post. I løpet av sekunder kan du logge deg inn på iTracker.no sin portal og se sporingsenhetens posisjon via gjenfinningssystemet.

Robuste sporingsenheter som tåler en støyt

Bruk noen minutter nå, slik at din firbeinte alltid er trygg. Bruk GPS sporing fra iTracker.no med en tracker som er spesielt egnet til dyr. GPS trackeren tåler en støyt og vil ikke slutte å rapportere dersom den firbeinte bestemmer seg for en dukkert. Den kan lett festes til halsbåndet og vil ikke påvirke dyrets bevegelighet. Med GPS sporing trenger du aldri igjen å bekymre deg for hvor ditt husdyr befinner seg. Vi i Track Norge vil gjerne hjelpe både deg og dyret ditt til å være trygge igjen.

 

Meld deg på vårt spennende nyhetsbrev!

Vi utvider stadig vår teknologi og tjeneste. Følg med på vår reise og få med deg siste nytt innen sporing.