«En Tracker som passer perfekt til helt vanlige folk»

Et hyggelig møte med Ole hos Speed MC

Ole er en ivrig MC-entusiast med mange historier på lur. Vi møtte han i Sandefjord for å slå av en prat mens vi tok en kaffekopp hos Speed Motorcenter. De ansatte her er en hyggelig gjeng som alltid byr på nytraktet kaffe. De er en av Norges største MC forhandlere og har drevet på i over 40 år. Vi i Track Norge er stolte over å ha dem som samarbeidspartnere.
-Jeg er her i dag fordi jeg akkurat har oppgradert til en ny Trackermodell, sier Ole. Jeg har hatt den gamle Trackeren på sykkelen min i mange år, den har vært med meg rundt hele Europa. Nå har jeg byttet til en ny Tracker som er spesielt egnet for motorsykler. Denne skal monteres i dag slik at jeg er klar før sommeren virkelig starter, sier han. Nå sitter han på sin svarte, strøkne BMW K1200LT. I tillegg til å være en ivrig turkjører, har han også hjulpet mange motorsyklister. Han tok initiativet til å starte NAF MC, og takket være dette har i dag NAF MC over 8000 medlemmer.

Speed 042.jpg_994-553

– Folk tror ikke at de trenger en Tracker før det er for sent. Det er jo hele problemet, sier han. Det er som å ta på seg sikkerhetsbeltet i bilen etter at bilen har havnet i autovernet. Grunnen til at jeg kjøpte en Tracker var at jeg skulle på rundtur i Europa helt alene. Sønnen min var bekymret før turen, og en Tracker ble min eneste sikring på veien. Både sykkel og Tracker ble kjøpt hos Speed. Før jeg dro ga jeg sønnen min innlogging til portalen på www.itracker.no, så han var på en måte med meg på turen via dataskjermen hjemme. I portalen kan han se på kartet hvor jeg er, hvor fort jeg kjører eller reiseruta mi fra jeg dro hjemmefra. Dessuten er det ikke bare på tur jeg bruker Trackeren. Det er jo dessverre sånn her i landet at MC-sesongen ikke varer hele året. Når sykkelen står på vinterlagring ser du ikke sykkelen hver dag, så du får ikke fulgt med på samme måte. Jeg pleier å parkere sykkelen, koble på en liten lader og legge en presenning over. Hvis sykkelen flyttes vil jeg få en SMS med en gang og kan finne ut hva som skjer. Uten Trackeren hadde jeg kanskje ikke oppdaget at sykkelen var borte før flere uker etterpå. Da hadde det vært for sent.

Pad-geofence.png_SFW

Når Ole ikke er på tur står sykkelen parkert hjemme i carporten.
– Folk blir jo bare frekkere med åra. Jeg hadde ikke blitt sjokkert hvis noen hadde stjålet melka i kjøleskapet mitt! Da tørr jeg ikke å tenke på hva de kunne ha gjort med en usikret sykkel som koster veldig mye mer enn en kartong melk, sier han.
-Jeg har satt opp et Geofence rundt carporten og får en SMS hvis sykkelen skulle forlate området. Den nye Trackeren er koblet til batteriet og tenningen på sykkelen, slik at Trackerens backup batteri alltid vil være fulladet. Det er jo også en ekstra sikring at jeg kan se i portalen om tenninga er på eller ikke.
-Når jeg reiser i Europa parkerer jeg ofte på torg, langs fortau eller andre steder det kryr av mennesker. Med få tastetrykk på iTracker appen kan jeg enkelt lage et Geofence der sykkelen står. Jeg kan uten problemer oppleve kulturen og menneskene mens den faste følgesvennen står trygt parkert og venter. Det slutter jo ikke der, i etterkant kan jeg gå inn i portalen å se hele kjøreruta og hver enkelt tur.

Kjørerute-mobil-med-hånd

Ole vil uten tvil anbefale en tracker. Han poengterer at det er viktig å skaffe en før det er for sent.
– Jeg anbefaler en Tracker til alle med bil, båt, MC, gressklippere og dyr. En tracker passer perfekt til helt vanlige folk. Alle har noe eller noen de vil passe ekstra godt på, sier Ole.

Gå inn på www.itracker.no i dag for å se hva vi kan tilby deg og dine verdier.

Speed-001lav