Sommerferie

Endelig er det sommerferie for de fleste av oss

Mange skal reise bort i inn og utland. Har du husket å stoppe eller omadressere posten din i sommer? På www.posten.no er det enkelt å stoppe eller endre adressen din, slik at du ikke annonserer at boligen din står tom for potensielle tyver.

Gressklipper_SFW
Hver sommer leser vi i avisene om bander som raider boligstrøk i feriene. Det kan også være lurt å alliere seg med naboer slik at dere kan holde oppsyn med hverandres verdier i ferien. Selv kommer jeg til å holde meg hjemme i sommer og bruke tid med barna på fjorden med bading og grilling. Jeg har sikret både båt, bil, sykkel, vannscooteren og den nye båtmotoren med GPS tracker, men nå tester jeg ut et nytt bruksområde også. Jeg har nemlig måttet gå til innkjøp av en gressklipper etter flytting til hus med en ørliten hageflekk. Det er ingen bod eller andre steder å stille den vekk, så den står midt i glaningen til alle som ser inn på tomta. Det er en liten oppsamler til gresset bak på klipperen og nedi der har jeg nå plassert en liten oppladbar GPS tracker slik at jeg kan se hvor den befinner seg.

Båtmotorer_SFW
Det aller beste med denne ideen er jo selvfølgelig at jeg ikke kan klippe gresset i sommer fordi jeg da vil drukne trackeren i nyklippet gress…. At trackeren er vanntett og helt fint hadde tålt det, det kommer jeg til å glemme å nevne hjemme… 🙂

God sommer!