GPS Tracker til vinterlagring

Oktober skraper på ruten.

Snart kommer snøen og kulden landet vårt er kjent for. Sommerbilen byttes ut med den mer praktiske bilen, båten må du klare deg uten til fjorden er klar igjen, bobiler og campingvogner settes bort til veiene er bare og motorsyklene drømmer om å slippe ut igjen. Sesongen kommer raskere enn man aner og fellesnevneren her er at ingen av oss vi vil vente. Vi vil ut! Enten vi skal flyte eller rulle. Hvor deilig hadde det ikke vært om du kunne slippe å bekymre deg for at bilen stod der du satt den? At du med to tastetrykk kunne se om båten faktisk stod på låven 35 mil unna? At du umiddelbart kunne ha fått en SMS dersom noen var frekke nok til å stikke av med motorsykkelen din?

vinterlagring-bat_ute

Track Norge har løsningen!

Vi kan faktisk hjelpe deg med alt dette. Med en FG-godkjent GPS Tracker kan du både være trygg og slippe bekymringer. GL505 som en av våre Trackere trenger ikke å lades opp, den har batterier som varer i over 1 år. Når du etter lang tid får en SMS som sier at du bør bytte batterier, så har du god tid på deg til å bytte dem. For å få full oversikt går du inn på appen vår og sjekker hvor bilen, båten eller bobilen befinner seg i sanntid. Med Track XS vil du oppdateres daglig på hvor enheten din befinner seg. Dersom din enhet skulle bevege seg vil oppdateringene komme hyppigere. Det å sette opp et Geofence betyr at du setter opp et elektronisk gjerde rundt lagringsstedet. Dersom bilen, motorsykkelen eller campingvogna skulle flytte seg utenfor dette gjerdet vil du umiddelbart få en SMS og e-post. Skulle det utenkelige skje vil du få hjelp hos oss 24 timer i døgnet, 365 dager. Vår alarmstasjon er alltid åpen og klar for søk og utrykning, så du alltid er trygg.

vinterlagring-bil

Vinterlagring er en nødvendighet for flertallet av oss

Vinterlagring hos andre enn oss selv er et veldig godt alternativ, det er ikke mange som har muligheten til å sette eiendelene våre hjemme over vinteren. Da er det betryggende å vite at eiendeler som betyr mye for oss står trygt. Man kan velge og vrake mellom lagring på lager, låver, i garasjen til kjente og kjære eller surre en god gammeldags presenning rundt båten å sette den tomta et sted. Det er dessverre sånn i dag at tyvene blir frekkere og stadig mer utspekulerte. Uansett hvor man setter eiendelene sine er det en mulighet for at noen andre prøver å ta de fra deg.

Kontakt oss i dag på våre hjemmesider, så er du i gang når vintersesongen kommer.