Trackere

For å kunne benytte tjenestene til iTracker.no, trenger du en sporingsenhet som kan plasseres på et objekt, en person eller et dyr. Sporingsenheten inneholder en GPS chip, en GSM mottager med et SIM kort og et batteri. GPS chipen henter posisjonen via satellitter og sender informasjonen til våre servere, slik at du kan følge bevegelsene på kartet via mobil, nettbrett eller PC. Alle Trackerne har et innebygget backup batteri, men det varierer om de er konstruert for å lades regelmessig eller om de skal være tilkoblet ekstern strømkilde. Track Norge AS benytter to hovedleverandører som begge produserer Trackere av høyeste kvalitet.

Queclink

Queclink Wireless Solutions er en ledende Kinesisk produsent av trådløse M2M (maskin til maskin) enheter og løsninger. De har vært i markedet i mange år og har bygd opp et solid team med høy kompetanse innenfor 2G, 3G, GPS, Bluetooth, WiFi, RFID og NFC. De produserer trackere av høy kvalitet til en fornuftig pris. Queclink er en global aktør med en betydelig årlig produksjon av Trackere. De bruker mye ressurser på innovasjon og produktutvikling. En Tracker ifra Queclink er et fornuftig og godt valg for private, men kan også fungere godt i de fleste sammenhenger til mer profesjonell og industriell bruk.

ATrack

ATrack Technology er en Taiwansk produsent innen Telematikk. De har som målsetning å tilby de mest stabile, robuste og kosteffektive Trackerne i markedet. Deres visjon er å være et «ess» i Telematikk industrien. ATrack sitt slagord er “GPS trackers are supposed to be this stable!”. ATrack sine sporingsenheter ligger noe høyere i pris og har en litt mer industriell utforming. Enhetene er robuste, driftssikre og med sterke GPS chip. En Tracker ifra ATrack er et klart førstevalg for de litt tyngre og røffe oppgavene, men kan også være et godt valg hvis man har mulighet til å legge noen ekstra kroner i sin sporingsenhet.

Meld deg på vårt spennende nyhetsbrev!

Vi utvider stadig vår teknologi og tjeneste. Følg med på vår reise og få med deg siste nytt innen sporing.