Fordelene ved elektronisk kjørebok

Både i hverdag og i jobb er det mye som krever din oppmerksomhet. De fleste av oss har fulle dager som krever energi og konsentrasjon, da er det ikke alltid like lett å få plass til loggføring og dokumentasjon. Med elektronisk kjørebok fra iTracker.no får du en løsning som lar deg holde oversikt over alle reiser som foretas med din bil. Du trenger ikke å gjøre noe annet enn å montere en GPS tracker i bilen. Kjøreboken er svært nyttig dersom du skal kreve kjøregodtgjørelse eller om du av andre årsaker trenger dokumentasjon på din bilbruk. Det er en effektiv og fleksibel løsning for deg som ofte er på farta. For å benytte iTracker.no sin elektroniske kjørebok trenger du en GPS tracker. iTracker.no tilbyr et bredt utvalg av ulike GPS trackere tilpasset dine spesifikke behov. Noen av GPS trackerne er løse enheter som du kan flytte med deg hvis du bytter bil ofte. Våre andre GPS trackere monteres fast i bilen med direkte kobling på bilens strømanlegg slik at du slipper å tenke på at trackeren må lades.

Vi følger skattemyndighetenes krav

Med elektronisk kjørebok fra iTracker.no det enkelt å følge de nye kravene. Kjøreboken følger skattemyndighetenes retningslinjer slik at både du og arbeidsgiver kan føle trygghet for at alt blir riktig. iTracker.no sin elektroniske kjørebok er webbasert. Alt du trenger å gjøre er å logge deg inn med brukernavn og passord på nettsiden vår, så får du raskt opp all informasjon og de rapporter du har bruk for. I tillegg til å fungere i alle nettlesere, fungerer løsningen både på mobiltelefon og nettbrett slik at du alltid har tilgang.

Enkle og presise løsninger

Med GPS trackeren montert i din bil blir alle kjøreturene dine automatisk registrert med klokkeslett for start og stopp, hvor du har kjørt og antall kilometer. Det eneste du trenger å gjøre er å hente ut rapportene og levere de til den som skal betale deg kjøregodtgjørelse. For enkelthetens skyld kan rapportene genereres automatisk til deg hver dag, uke eller måned. Du kan også benytte en innstilling i iTracker.no sin portal som lar deg forhåndsdefinere tidsrommet for din arbeidsuke, f.eks. mellom 08.00-16.00 fra mandag til fredag. Alle turer i dette tidsrommet blir da automatisk loggført som en tjenestereise. Skulle du ha behov for en privattur i arbeidstiden kan du med et enkelt tastetrykk endre neste kjøretur fra tjenestereise til en privattur.

Hvordan komme i gang?

For å benytte Elektronisk Kjørebok ifra iTracker.no trenger du en sporingsenhet og tilgang til vår tjeneste. Du får da tilgang til vår programvare og kan enkelt administrere Kjøreboka via telefon, nettbrett og PC. Når du har valgt tjenesten Kjørebok, må det velges en Tracker ut ifra ønsker og behov. Tjenesten Kjørebok sammen med Trackeren skaper grunnlaget for en enklere hverdag og tidsbesparende føring av Kjørebok. Bestill i dag enten via vår WEB shop nedenfor eller kontakt oss på telefon eller epost.

 

Se video om våre sporingsløsninger!

GPS sporing er en teknologi som gir deg mulighet til å spore alt du har kjært. Med små og praktiske sporingsenheter kan du til en hver tid ha oversikt over det som betyr mest for deg. Track Norge leverer sporingstjenester som er tilpasset dine spesifikke behov. Uansett om du ønsker å sikre bilen, campingvognen, båten, husdyret eller familien har vi skreddersydde tjenester som gir deg øyeblikkelig overblikk. Du kan enkelt gå inn på mobil, nettbrett eller PC og umiddelbart få informasjonen du trenger for å vite at dine verdier eller kjære er trygge.


  • Om tjenesten
  • Sammenlign
  • Programvaren
  • Kontakt vårt salgsteam

Kjørebok

Tjenesten Kjørebok passer til for deg som ønsker en kontinuerlig og automatisert registrering av alle turer du kjører med bilen. Systemet skiller enkelt mellom privat og næringskjøring og registrer hver tur med kjørte kilometer og tidsforbruk. Posisjonsoppdatering skjer løpende når Trackeren er i bevegelse og tjenesten gir full tilgang på all funksjonalitet i programmet. Statistikk og rapporter lagres i 5 år. Mulighet for å ta ut rapporter og eksportere disse til Excel. Rapporter kan også gereres automatisk og sendes på epost med faste intervaller. Velg mellom å få de tilsendt daglig, ukentlig eller månedlig. Trackeren inneholder et SIM-kort som tilhører Track Norge. Bruken av SIM-kortet er inkludert i tjenesten. Prisene er gjeldene for alle EU/EØS land og Sveits. Se forøvrig prissone kart (link) Ved bruk av trackeren i andre land, vil det påløpe andre kostnader. For priser se (link) Øvrige betingelser iht Track Norge sine generelle vilkår.    

Kjørebok
  -  
Historikk tick  
Geofence tick  
Alarm til SMS og epost tick  
Lik pris for EU/EØS og Sveits tick  
SIM kort inkludert tick  
Datatrafikk inkludert tick  
Kjørerute på kart tick  
Automatiserte rapporter tick  
Elektronisk kjørebok tick  
Posisjonsoppdatering 1 min  
Lagring av historikk 5 år  
Avtaletid Nei  

Tjenesten

Med enkel web-plattform har du tilgang til ulike funksjoner som sporing, historikk og rapporter fra telefon, nettbrett og PC. 

Dashboard

Et oversiktlig dashbord danner startpunktet. Fra dashbordet har du tilgang til kartvisning, kartsoner, geofence, historikk, kjørebok og innstillinger for din tracker.

 

Historikk

I historikken kan du hente ut informasjon i sanntid eller tilbake i tid. Lurer du på hvor du var for 4 måneder siden går du inn på historikken, velger dato og tidspunkt og får oversikt.
Du kan hente ut data til rapporter eller analyse. Dataene kan enkelt eksporteres til Excel for bedre oversikt. Du kan også eksportere historikken til kartet slik at du får et visuelt overblikk over informasjonen.

 

Kartvisning

Her vises dine Trackere på kartet. Ved å klikke på trackeren vil du få opp informasjon som viser når Trackeren sist sendte ut sin posisjon, hvor fort Trackeren beveger seg dersom den er i bevegelse, hvor mye strøm som gjenstår, hvilken adresse Trackeren befinner seg på og en kartvisning av denne adressen. Du kan selv velge hva du vil kalle Trackeren og hvilket ikon som skal vises ved hver Tracker.

 

Geofence

Geofence er et elektronisk gjerde som du kan velge å sette opp. Du velger selv hvor gjerdet skal stå, hvilken størrelse og hvilken fasong det skal ha. Når trackeren passerer gjerdet som spenner rundt området du har definert vil du få en SMS eller en e-post. Du velger selv om du vil ha varsling når trackeren går inn eller ut av det definerte området.

 

Kjørebok

Elektronisk kjørebok fra iTracker.no er en løsning som lar deg holde oversikt over alle turer som foretas med din bil. Dette er nyttig dersom du skal kreve kjøregodtgjørelse eller er pålagt av nye regler å føre elektronisk kjørebok. Kjøreboken følger skattemyndighetenes retningslinjer.

 


Ønsker du at vi tar kontakt?

Fyll inn info