På kundebesøk hos LBU Utleie

Etter en liten kjøretur fra Oslo til Trøgstad så ankommer vi lokalene til LBU Utleie

Det er en stor uteplass med maskiner, lifter og containere stående utenfor. Den svarte, barske logoen er synlig på alle enhetene, så det er ingen tvil om hvor vi har kommet. Hos LBU Utleie jobber det en hyggelig gjeng med stor arbeidslyst. De byr gladelig på både kaffe og på seg selv. Selskapet er et relativt nyetablert datterselskap av det veldrevne og etablerte LBU AS. LBU er et svært vellykket entreprenørfirma, som driver med rehabilitering, betongsaging, kjerneboring og rivning. Begge selskapene eies og drives av Ole Marius Lundblad, en suksessfull mann vi tipper vi vil se mer av i tiden som kommer.

lbu6

LBU Utleie driver med utleie av maskiner og utstyr

Det går i alle varianter av lifter, små gravere, containere og mannskapsvogner. Bjørn Olav er nylig ansatt for å håndtere det daglige hos LBU Utleie. Han har lang erfaring fra transport- og anleggsbransjen. Bjørn Olav ser fram mot en spennende og aktiv fase i et hektisk marked hvor LBU Utleie kan vokse. Både med LBU sine etablerte relasjoner, men også via nye og spennende kunder. Vår målsetning er å være en aktør å regne med i utleiemarkedet i årene som kommer, sier Bjørn Olav. Vi skal være en god og forutsigbar samarbeidspartner for våre kunder som leverer maskiner av høy kvalitet til riktig pris.

lbu10

Full oversikt

For å holde full oversikt på hele utleieflåten, så har LBU Utleie valgt å montere GPS Trackere i fra iTracker.no på alle sine utleieenheter. Ved hjelp av Trackerne får de full oversikt på hvor utstyret til enhver tid befinner seg. De blir også umiddelbart varslet ved et eventuelt tyveri. Til maskiner og lifter er det valgt en fastmontert Tracker som er tilkoblet permanent strøm. Disse Trackerne teller timer når tenningen er påskrudd sånn at det er mulig å følge med på tidsforbruket på hver enkelt maskin. Til containere og mannskapsvogner, er det valgt en Trackertype som ikke er tilkoblet strøm, men som har lang batterilevetid. Disse Trackerne oppdaterer seg 1-4 ganger i døgnet og batteriet varer i mange måneder.

Det er en stor trygghet å kunne vite at utstyret brukes som avtalt og at det leveres tilbake til avtalt tid. Uten en sikkerhet som GPS sporing er det fort gjort at utstyret brukes på kveldstid og i helger utover hva som er avtalt og utstyr kan i verste fall komme på avveie.
Track Norge er stolte av å bli valgt som leverandør av GPS sporing til LBU Utleie. Vi skal gjøre vårt ytterste for at de til enhver tid har full oversikt på hele utleieflåten og at de blir godt fornøyd med oss som samarbeidspartner.

Vi takker for tilliten og ønsker LBU Utleie lykke til!