Raskt og enkelt

Track Norge har utviklet en fleksibel plattform som fungerer på alle enheter og formater. Med vår løsning kan alle våre kunder følge sine enheter med Smartphone eller nettbrett uavhengig av om de bruker Apple, Android eller Windows Mobile. For å få tilgang, last ned en snarvei til startskjermen via linken under. http://portal.itracker.no

slide1

Kom i gang

Når du har fått innloggingsbildet opp på din skjermleser, vil en meny bli synlig i nedkant av skjermen. Trykk på ikonet som vist på illustrasjonen for nedlastning.

slide2

Steg 2

Deretter dukker en ny meny opp på skjermen. På den nederste linjen skal ikonet ”legg til på Hjem-skjerm” bli synlig. Det er mulig å skrolle denne linjen sideveis hvis ikonet ikke er synlig som vist. Trykk på den.

slide3

Steg 3

Nå får du mulighet til å laste ned ikonet for snarvei til nettsiden, klikk på ”Legg til” øverst i høyre hjørne. Da vil ikonet ”Trakk” bli lastet ned og synlig på din ”Hjem”-skjerm på smarttelefonen eller nettbrettet.

slide4

Steg 4

Nå som ikonet for snarveien er opprettet, trykk på den. Du vil nå få opp innloggingsskjermbildet på nettleseren. Legg inn brukernavnet og passordet som du har aktivisert ved registering. Hvis du vil unngå å legge inn disse ved neste pålogging og komme direkte inn uten disse, huker du av for ”Husk meg?”. Trykk deretter på ”Logg på”.