Pass på familie og venner

Å vite at våre nærmeste er trygge og har det godt er viktig for oss. Farlige og livstruende situasjoner er heldigvis sjeldne, men mange av oss har opplevd å miste kontrollen. Spesielt med tanke på barn og eldre i familien er det viktig å ta grep slik at de er helt trygge. Personsikring er en løsning for deg som ønsker å garantere tryggheten til de som står deg nærmest. Det går ut på å utstyre personer med en GPS tracker som sender signaler til din PC, nettbrett eller mobiltelefon. Sporingsenheten er liten, praktisk og kan lett plasseres i en lomme, bag eller sekk.

Mange muligheter

Sporing av personer har få begrensninger, det kan være barn som har begynt å gå til skolen på egenhånd. Eller kanskje man vil holde et øye med barna på vandring i nabolaget etter skoletid eller i ferien. Eldre mennesker vil ofte gå tur for å røre på seg, men hvis de sliter med hukommelsessvikt eller dårlig stedsans kan det skremme de fra mosjon og fritidsaktiviteter. Med en GPS tracker kan de spores når som helst og hvor som helst. Har de vært lenge borte kan man enkelt logge inn og finne ut hvor de skulle befinne seg. Flere av våre sporingsenheter er også utrustet med en SOS-knapp. Trykker man på knappen vil man sende et SOS-varsel til et telefonnummer man selv har lagt inn.

 

Sikker på tur

Turgåere kan med fordel bruke GPS sporing både på seg selv, turfølget og hundene. Det er en betryggende følelse å gi seg i kast med terrenget og vite at man kan spores hvis man går seg vill. Hvis man er flere på tur kan man enkelt sjekke posisjoner eller finne hverandre igjen i uoversiktlig terreng med en sporingsenhet. GPS sporing vil også være en stor trygghet for de som sitter hjemme og venter på turgåerne. Man kan enkelt se hvor på kartet de befinner seg og om de er i bevegelse. Med Geofence-funksjonen (elektronisk gjerde) kan man få varsel ved bevegelser enten inn eller ut av et forhåndsdefinert område.

 

Meld deg på vårt spennende nyhetsbrev!

Vi utvider stadig vår teknologi og tjeneste. Følg med på vår reise og få med deg siste nytt innen sporing.