TRACK Norge

Ny nettside

Tross ung alder er selskapet på plass i nye og mer funksjonelle lokaler på Skullerud næringspark, klar for vise at vi blir en aktør å regne med. Samtidig har vi lagt siste hånd på de nye nettsidene våre, og håper de faller i smak med de ulike tjenestene vi vil tilby. Gi oss gjerne innspill og tilbakemeldinger.

MAP VIEW

Spørsmål?

Hvis du har spørsmål eller lurer på hvordan tracking fungerer eller kan gjøre nytte for deg, dine nærmeste eller eiendeler – kanskje for et firma, hører vi også gjerne fra deg. Ingen spørsmål er for små.

Trygghet og service

For oss er god service og oppfølging av kundene helt grunnleggende. Vi skal skille oss ut med den gode kundeopplevelsen, og da sikter vi ikke bare til mange ulike og gode trackere tilpasset ulike formål, samt velutviklet og lettanvendelig programvare, men også at vi har en liten og sammensveiset organisasjon hvor vi snakker sammen og tar utfordringene på strak arm. Det gir deg som kunde en ekstra trygghet. Vi vil strekke oss den lille meteren ekstra for deg, det frister å si at denne forskjellen kan logges med en tracker.

slide4

Sosiale medier

Vær oppdatert med den teknologiske utviklingen, tips og tricks, mulighetene med tracking og oversikt over nye trackere ved å følge denne bloggen.

Slider_2448x1200px_Responsive_software_Blogg

 

Meld deg på

Følg oss på sosiale medier for nyheter:

Facebook eller Twitter

Du kan også melde deg på vårt nyhetsbrev.