Sikre dine verdier

Hver dag forsvinner det verdier for millioner av kroner som et resultat av tyveri. Det anmeldes daglig hundrevis av tilfeller. Til tross for utbredt bruk av alarmer og avanserte låssystemer, er ikke statistikken på vei ned. Tvert i mot. GPS sporing er en av de mest effektive løsningene for deg som ønsker å komme kriminelle i forkjøpet. iTracker.no tilbyr en mengde ulike løsninger for at du skal være best sikret mot tyveri.

Få oversikt

Ved bruk av GPS sporing fra iTracker.no kan du enkelt holde oppsyn med hvor dine verdier er til enhver tid. Med noen enkle tastetrykk på PC, mobiltelefon eller nettbrett får du oversikt over nøyaktig hvor gjenstanden befinner seg. Flyttes noen av dine verdisaker kan du få et varsel på SMS eller e-post og deretter følge bevegelsene. Vi i Track Norge har et bredt utvalg av ulike løsninger. Du velger selv om du vil ha en fastmontert GPS tracker eller om du vil ha en oppladbar GPS tracker som du kan ta med deg mellom gjenstandene du ønsker å spore. Du kan også velge hvor hyppig du ønsker at GPS trackeren skal rapportere sin posisjon, fra hvert 2. minutt til en gang daglig.

 

GPS-sporing reduserer risiko for tyveri

GPS sporing benyttes av mange av de største selskapene i verden for sikring av verdier i millionklassen. Det er en praktisk og enkel måte for å sikre gjenstander som betyr mye for deg. Det gir deg også mulighet til å dra på jobb eller på ferie uten å måtte bekymre deg. Dersom noe skulle inntreffe og verdisakene flytter på seg er vi raskt ute med å sende deg et varsel. Du velger selv om du ønsker å merke dine gjenstander som sikret med GPS sporing eller holde dette skjult for en potensiell tyv. Vår erfaring tilsier at en vinningskriminell i en stresset situasjon heller velger å ta en annen gjenstand som ikke er sikret med GPS sporing fra iTracker.no.

Meld deg på vårt spennende nyhetsbrev!

Vi utvider stadig vår teknologi og tjeneste. Følg med på vår reise og få med deg siste nytt innen sporing.